All over me.

Det är så svårt att se dig i ögonen ibland
och kastas tillbaka i tiden
Det är så svårt att jämföra dina händer med mina
och komma ihåg hur mycket du växte över bara en sommar
Ibland vill jag bara hålla för öronen och skrika rakt ut
när du upprepar mitt namn och tar tag i mina handleder
Det är overkligt att du säger att jag ser rakt igenom dig
när du inte ens kan se på mig
Overkligt att jag fortfarande kan läsa dina tankar
fast du inte ens vet om jag är ledsen eller glad

Eller så bryr du dig inte. Och inte jag heller. Om oss själva eller varandra. Om det vi hade.



Our love is like water, pinned down and abused. For being strange.

Vatten & bröd.

Idag är jag hemlig och blyg. Våren kom och jag... mm. Vågar jag ta din hand då? Och lita på att solen skiner imorgon också? Elias sa igår att om en vecka kommer snön. Daniéla sa att det här är lugnet före stormen. Jag är lugn. Lugn efter stormen. Och lite hemlig. Idag köpte jag mina vårskor på CHINA och nu jävla ska det inte komma någon mer snö. Bannemej! Minns du förra våren? När vi försökte gå på bio på tre års dagen och bråkade hela tiden, och inte visste varför allt blev så fel? När tårarna aldrig ville ta slut och jag förstod ingenting. När solen aldrig riktigt värmde och vindarna aldrig ville bli varma. Inte ens dina händer gjorde mig varm innuti den våren, annat är det nu ska du veta. Den här våren är våran! You really are my speciel one. Och jag ska dela allt med dig, alltalltallt. Den här våren och alla andra. Och alla höstar. Alla vintrar. Och dubbelt så många somrar.



Håkan Hellström  - Aprilhimlen.



image10

Lena utan BH.

Kommer hem efter båtmässan med ia. Och jag är HELT slut. Om jag hade kunnat hade jag krypt in i mitt skal, som en sköldpadda, och sovit på tunnelbanan till farsta strand - hässelbystrand och sen hem i ett par timmar. Och nu lyssnar pappa på Lena utan bh. Ont, det gör ont. ATT HÖRA HENNE SJUNGA! Och där! 17:53 börjar även pappa sjunga med...
Baksmällan från igår var icke befintlig. Jag är bara väldigt trött och seg nu. Medusa var väldigt mysigt, vi måste gå dit. Vi, allihopa. Dom spelar gamla Nickel Back låtar, serverar öl för 25 pix och har en mysig övervåning. And THAT´S my bag of chips!

Nu ska jag läsa kataloger om högskolor från Blekinge och Umeå. Bara för att ha läst dem och sen konstatera att det INTE är min bag och chips.




Det gör ont en stund på natten men inget på dan.

image9

it´s got me.

Jag tänkte jättemycket på Martini idag. Det är sånt väder som det va när hon var här förra året nu. Jag saknar Martini, mycket. Hennes klingande fnitter och magpirrande leende. Kom tillbaka. Och alla dina bra idée, inget var någonsin krångligt eller svårt när du var här. Allt bara funkade. När du klev av bussen i Stockholm blev marken du gick på hal som is och klar som glas.




Titta, Martini! Jag lyckades göra ett peace-märke av lera ändå. Med pärlor på och ståltrådinnuti.


image8

dreads off.

No more dreads. Det tog fyra och en halv timme. Ann-Marie is so sweet. So sweet to me. 350:- i timmen blir 1575:- egentligen men jag fick det för 1000:-. Och det var vääldigt bra för min ekonomi just nu. När jag gick dit var jag så nervös! Jag visste inte alls hur det skulle se ut efteråt, hur lång tid det skulle ta eller någonting alls... Men det blev bra. Jag är glad. Jag blir glad när jag går förbi en spegel. Mitt hår är har en glad dag idag! :D





Some things in life may change, but I stay the same.



image7image6

naked.

Alla mina kläder luktar rök. Min jacka är full av aska. Mitt hår luktar askkopp. Mitt rum luktar fimp. Jag ska inte dra en klysha och lova att jag ska sluta röka helt och hållet. Det går inte, inte just nu. Och jag tror inte ens jag vill det. Jag vill inte säga att jag bara ska fest röka, att jag bara röker på helger, bara på kvällar, att jag inte ska köpa egna cigaretter, ska bara röka två om dagen. Varför göra så mot sig själv, sätta upp mål som man ändå inte når.
Nej, jag vill röka idag och därför gör jag det. Imorgon kanske allting känns helt annorlunda. Det må vara respektlöst mot de som dör av rökningen, som sett nära och kära tyna bort och förstört sig själva. Men även om jag slutade röka och började försöka påverka alla andra till att också sluta, så skulle era nära och kära aldrig komma tillbaka ändå. Att jag tar hand om mig, eller inte gör det, förändrar ingenting.

Det är nu jag ska skriva "fullt ös medvetslös"? Eller "lev hårt, dö ung"? Mm. Nej. Cigaretter är pure stil bara. Ingeting annat. Så jag säger som frugan gjort så många gånger.




Die young, stary pretty.

image3

reapet.

Mooday.. it's got me.
Mooday.. it's got me.
Mooday.. it's got me.
Mooday.. it's got me.
Mooday.. it's got me.
Mooday.. it's got me.
Mooday.. it's got me.

Baby, why d'you have to leave?
Something up your sleeve?
Baby, I find it hard to breath

Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.
Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.
Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.
Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.

Baby, why d'you have to leave?
Why d'you have to break free?
Why d'you have to go?

Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.
Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.
Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.
Moody... it's got me.
Mooday... it's got me.

Baby, why d'you have to run?
Looking after number one?
Baby, why d'you have to go?
Why d'you have to phone?
Something you're afraid to show?
Someone else you'd rather phone?

Moody... it's got me. Mooday... it's got me...



Damien Rice - Moody Mooday ♣

image2

gatuteater.

Jag kom hem från Joantan igår vid elva. På centralen träffade jag Angel och Johanna och dom övertalade mig till att följa med dem ut. Så med en stor resväska och i mjukiskläder gick vi ut, på hot comapny. Snuskigare ställe får man fan leta efter, men efter några öl så spelade ingenting någon roll.
Och ingenting var så skönt som när Jonatan sa "Fan va kul att ni ska gå ut, älskling! Ha det så kul, och hälsa alla! Ta hand om dig! Ha roligt ikväll." För det betydde verklgen allt för mig just då. Att någon peppar mig, stöttar mig och bara är där. Säger att det jag valt är bra, inte ifrågasätter eller tycker att jag borde göra något annat. Det är fånigt, det är näst intill skämmit, men att någon säger "Du gör rätt nu" är mer värt än något i världen.
Jonatan är mer värd än något annat i världen.

Vid tre på väg hem träffade vi så mycket människor och jag kommer inte ihåg ett ända namn. Vi sjöng Carola - Främling på tunnelbanan med två tjockisar, klädde på en 25-årig jättesöt tjej hennes kappa hon tappat. Och vi åt McFlurry på McDonalds med en hemlös.
"Men vad gör du här? Gå hem"
"Jag är hemlös"
"Oh, får jag följe med dig hem?"
"Du är hemma hos mig.
Jag kunde inte blivit mer satt på plats eller stummare än i den sekunden när han sa, att jag redan var i hans hem. Och jag tänkte att han äger oss alla, han äger hela Stockholm. Allting är hans hem.



Amie come sit on my wall.
image1

RSS 2.0