MÅNDAG.

Det märks att det är måndag, men det gör ingenting.
Jag är lycklig för nu är det bara fyra dagar kvar, sen slipper jag det här. Då börjar jag på ny kula. Nya rutiner, nya tankar, nytt umgänge.



"Nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow
Men det är samma gamla kille med ett härligt flow.."


Och helgen var superb hos Tomas i Örebro. Att pappa inte kan lämna mamma ifred och att mamma inte kan sluta dalta med Tomas, är saker som alltid har varit och alltid kommer vara. Utöver det så var hotellnatten med Rut fab och maten mycket god.

Jag tackar.


FREDAG.

Just nu är det tusen saker som snurrar.
Nytt jobb, arbetsförmedlnigen, trygghetsrådet, börja ta körkort, läsa fristående kurs i ledarskap och entrepenadskap, åka till Stockholm på workshop, a-kassan... Och utöver allt detta så är det som för alla andra dessa jävla tvätt-tider, passa bussen, komma ihåg att ladda mobilen, betala räkningar och ge katterna mat. Och det är under så här hektiska veckor i livet som det bevisas, jag HAR världens finaste vänner och den mest underbara pojkvännen i världen.


Gör inget imorgon som du kan göra idag.


TORSDAG.























































Söndag kväll 2010-08-29. Tack för att ni kom och förgyllde slutet på veckan. Vi åt ostfondue och drack ett glas vin. Det var fab. Tack, Jim, Kricke och min bättre hälft Rut<3

TORSDAG.

Jag är helt sjukt trött.
På att pendla till ett arbete som är helt sanslöst omotiverande.
På att inte ha pengar.
På att jobba helg.
På att alltid vara trött och grinig.
På att jag har för lite poäng hos Stångåstaden så vi inte får lägenhetn vi vill ha.
På att ha ont i magen av hunger.
På att sängen aldrig är bäddad när jag kommer hem.
På att det bara går skit på tv.
På att det kliar på mina fötter av att ha strumpor en hel dag, och nu är det höst och kallt och jag måste ha strumpor och det kommer klia HELA jävla vintern. Hej kliande fötter i över ett halvår frammåt!

Men nu känns allt lite bättre när man får gnälla av sig. Och det bästa är att det inte går ut över någon. Så nu är det PEPP PEPP PEPP som gäller!

RSS 2.0