TISDAG.

 

Picknick på vardagsrumsgolvet, på vår nya matta, med tända ljus och vitt vin, är den bästa picknicken. Och så kollade vi på Clintan, Unforgiven tror jag den hette. För första gången tyckte jag om Clintan.

 

Min vardag är lyx, det finns inget jag kan sakna.


FREDAG/LÖRDAG

 

Hösten är här! Jag gick ut för att fota med Sofie igår, men det syntes inte att hösten kommit än. Jag väntar på röda löv och iskallt ljus utan skuggor. Men jag nöjer mig med regnet och en padda så länge. För det är okej.


I övrigt är allt faktiskt okej. Det är okej att det är höst för sommaren har varit en av dom bästa hittills. Det är okej att det regnar varje dag, för det hör till. Och jag är glad! Jag ser fram emot alla tekvällar, filmkvällar, bio, fika och promenader. Jag vet att jag inte ska jobba på samma jobb i höst nu, och det är både tråkigt och skönt. Jag trivs inte riktigt, och därav är det skönt att inte vara kvar. Men det är tråkigt, för det är bra betalt och enkelt. På måndag ska jag på anställningsintervju. Det kommer gå bra. Det går bra.


TISDAG.

 

Idag kom hösten. Jag hälsar den varmt välkommen. Du är efterlängtat, åtråvärd, vacker och glödande het. Jag älskar dig. Och jag erkänner till och med att ja, jag säger så till alla, men du är min favorit. Du gör mig lugn, ditt ljus gör mig vacker och jag behöver dig.

 

Du eldar min himmel.
Lockar fram det vackra ur allt.

 


FREDAG.

 

Jag saknar dig, Jen. Så väldigt mycket. Jag saknar den där sommaren, den där platsen, solen, musiken, känslan.. Jag skulle inte byta något i världen mot det jag har idag samtidigt som jag skulle ge vad som helst för att få sitta där med dig igen. Just den dagen.

 

Det är så svårt att förklara, men jag tror Du vet.
Du vet mer än många andra. Förstår det som många
andra inte alls förstår. Jag kan inte beskriva det
bättre än att jag saknar dig, gränslöst mycket.


FREDAG.

Har du någonsin begått en handling som enbart är till någon annans fördel, oavsett vad det kostar dig? En handling utöver vad som förväntas av dig som vän, flickvän/pojkvän eller släktning. Enbart för att se någon annan glädjas. Testa det någon gång.

Tänk om och tänk rätt. Sätt inte dig själv i första rummet, hela jävla tiden.



Jag börjar tröttna.


RSS 2.0