>,<

Jenny har fått mig att blogga!

Jag insåg för två sekunder sen hur glad Jenny kan göra mig. Och hur snabbt någon kan förstöra det. Jenny gör allt klart, får mig att se saker på andra sätt. Bara att hon frågade om hur det skulle bli nu när Julia kommer ikväll, så insåg jag hur kul det kommer bli. Hela den här veckan har sugit och jobbet gåt piss, Jonatan är dryg och chefen bara är på mig i allmänhet. Vanligtvis kan jag ta det här, och nu när Julia kommer ikväll så visste jag inte om jag bara va utmattad och trött och inte orkade med det, eller om det skulle bli kul. Men nu vet jag att det kommer bli underbart roligt. Så jävla soft bara.
Sen när jag kommer in från att ha rökt säger Jonte "Du kanske skulle prova att jobba lite också...!" Och det sänkte mig så totalt. Igår ville jag bara gråta innan jag gick hem och nu känns det likadant. Dom jag ringer till slänger på i örat på mig, vill inte ha eller har aldrig haft Ventelo, eller så är dom arga för att vi ringt för många gånger. Och det är så tröttsamt och det tär på en att få höra att man är dum i huvet, ska sluta ringa, kan dra åt helvete, borde skaffa ett riktigt jobb osv osv. Det är inte så motiverande. Sen att chefen kommer å säger att jag borde kunna bättre, att det är mitt fel att jag inte säljer osv.. Det känns inte heller så pepp.
När man då försöker och ringer och ringer och ringer.. och tar mer och mer skit.. då när någon kommer å säger "Du kanske skulle prova att jobba lite också..." känns det bara som om.. Nae. Skit i det!



Nu lägger jag ner den här verksamheten, väntar på att Julia kommer och ringer Jen ikväll..







image18

Julia, Mrs. Jen & Mrs. Elli på bratfest i nockeby.

Hökarägnen i mitt <3

Jag har ett jobb nu. So fuck you suckers. Jag vann! Jag vann över Stockholm och över Linköping, jag vann över mamma&pappa, över Tomas, över Robert, över Media Gymnasiet, över alla andra som trodde jag skulle misslyckas. Jag är inte president, än. Men jag tjänar mina egna pengar, skriver kontrakt på min egen lägenhet, köper min egen mat, betalar mina egna räkningar och super på mitt eget vin.
Jag behöver er, för jag vill ha er hos mig. Inte för att jag behöver behöva er.

Idag är en jävligt bra idag. Det är lite mulet och ändå sol. Persienerna är uppslagna och jag ska bjuda Jonatan på glass efter jobbet. Men det vet han inte om än. Jag har min latte, jag har mina sälj och jag har min cigarett jag ska gå ner och röka nu. NuNuNu! Det ända som saknas är att åka tunnelbana mellan Hökarängen och Gamla stan, tänka på hur underbart livet är och hur mycket man älskar Stockholm, slå sig ner vid kajen, köpa en tapaz att dela på och mata fåglarna tills solen går ner. Gå in på fotöljen, besttälla en smoothie och sen gå götbacken upp när dom stänger dom sista caféen i stan. Ta tuben hem och dricka te på ballkongen....


<3

image17

RSS 2.0