ONSDAG.

Fjärliar i magen och pirripirri i hela kroppen! Du kan säga nej hur många gånger du vill. Men det är ett faktum. Kontentan av det hela är att så länge det känns, så finns det. Och även om du inte vill känna, och inte vill att det ska finnas, så oroa dig inte. Jag kommer alltid göra det åt dig.
Jag har sovit dåligt, precis som du, de här dagarna. Och jag har tänkt mycket. Jag har försökt lyssna och förstå. Råkat försäga mig emllan åt att "det är som om vi..." men det handlar inte om något vi. Inte om mig. Det handlar om dig och honom. Men det glömmer jag ibland. Förlåt mig.

De dagarna du inte orkar tänka efter, så försöker jag extra hårt. De stunderna du tröttnar på allt och försvinner in i dig själv, så ska jag stötta dig. Och de gångerna du inte känner, då har jag pirripirri i magen åt dig så det räcker och blir över.


TORSDAG.

Jag har hittat min överman.




Kjell - Svensk dockserie från 2009

FREDAG.

Som ni kanske redan vet, jag är oslagbar.
Jag far hellre frammåt mot min vilja, än jag vänder.


Det har gått ett år nu. Sen jag satte mig på bussen till Tjällmo för att träffa Rutger. För exakt ett år sedan, vid den här tiden, gick vi av bussen vid Yxhultsvägen. Jag hade en gammal smörgås i väskan för jag tagit med mig matssäck, trodde jag skulle åka till världens ände och tappa bort mig. And so I did. I din famn gick jag vilse någonstans.

Jag är Sofie evigt tacksam. Och Linkan, I owe you one.

RSS 2.0