FREDAG.

Det började så jävla bra. Messmörs-smörgåsar till frulle med tända ljus tillsammans med min älskling. Sen en lugn buss-färd till jobbet. Upp, alla är glada. Vi ska gå ut och äta ikväll med jobbet och bara dricka öl. Så jävla kul. Mmm. Tills jag får ett telefonsamtal och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det har sjunkit undan lite nu. För ju mer jag tänker på det så kommer det lösa sig.

För att bli vräkt krävs ganska mycket. Och jag vet att jag kan hjälpa dig innan det händer. Jag ska göra allt jag kan, ge allt jag har, för att det inte ska hända dig. Och om det händer dig, då ska jag lägga all min energi för att hitta en ny lägenhet åt dig. Jag vet att du säger "fan, men jävla skit.. det är bara så jävla ååh! men vafan, näe, det löser sig. det göre, fan." och ger intrycket av att det löser sig. Det gör inget. Du klarar dig. Men till och med du måste erkänna, att jag har all rätt att oroa mig om du inte ens har någonstans att bo.

En annan väldigt sjuk sak som fick mig att le idag är The Sims 2. Det är där hemma och väntar på mig. Precis som Albin och Ruttan<3

TORSDAG.

Jag insåg för en stund sen att jag är så otroligt lyckligt lottad som får umgås med både Jonatan och Rutger, samtidigt. Det är inte för många här i världen som det fungerar. Tänk att mitt ex Jonatan som jag varit tillsammans med i 5 år, kommer överrens med min nuvarande pojkvän Rutger sen 4 månader tillbaka. Det är ganska speciellt ändå.
För Jonatan kommer alltid betyda något väldigt speciellt, som ingen annan kan ersätta, och att få umgås med dom två som betyder mest för mig är such a bless.

Jag tror inte ens jag själv förstår vad dom två gör för mig. Just nu verkar det inte som om det är några problem mellan dem eller mig eller någon. Men i början så tyckte dom bara inte om varandra. Vilket är fullt förståligt. Men nu verkar alla gilla läget bara. Det är svårt att förklara.


I magen bor en liten liten glad fjäril som tar sig en liten tur emellanåt.


ONSDAG.

Jag vill bara springa hem nu! Det är skönt att gå lite tidigare från jobbet. Men att åka till sjukan är inte lika kuligt. Får väl se hur det går. Det är väl inte mer än att man bli dödförklarad. And what am I gonna do about that? Hm.

NU: Chilla vidare på jobbet, hoppas på att bloggen funkar.
SNART: Möta upp Ruttan.
SEN: Laga mormors-biffar och baka muffins.


"Jag är så överlycklig över allt som finns i den där jävla lägenheten."

TISDAG.

"Det finns dom, dom som.. dom som ni vet. Dom som är som sånna dära. Sånna som är som dom som. Dom som... dom som är som dom ni vet!"

- Det finns en kvinna som går från klarhet till klarhet.Och jag slutar aldrig att förvånas.

RSS 2.0