FREDAG

Jag har gjort sju klippgubbar idag. Läst aftonbladet minst tio gånger. Samma artiklar. Om. Och om. Och om. Igen. Jag har löst aftonbladets korsord två gånger den här veckan. Sudukon också. Och letat efter fler men inte orkat tänka. Jag har lyssnar igenom all musik på mobilen två gånger idag. Stirrat ut i luften och på mina arbetskollegor. Trott att jag vilken sekund som helst bara ska dö. Jag har läst ut en bok på ca 600 sidor och börjar på en ny. Ritat teckningar. Planlöst klippt sönder papper.
Det händer i n g e n t i n g här. När som helst nu. Vilken sekund som helst. Händer det.


Ingenting.

FREDAG.

Jag har haft min semester nu, så nu återstår det bara att jobba resten av året. Inte riktigt resten av året, några semesterdagar har jag kvar. Men dom sparar jag nog tills jul eller kanske till nästa år. Jag är sämst på att spara på saker men jag kan försöka.
På semestern åkte jag och badade nästan varje dag med Sofie. Vi hittade små guldkorn här i Östergötland. Vi åkte vilse och trodde vi hamnat i Småland. Sen hittade vi världens finaste badställe där det var så långgrundt och helt kavlugnt.


På torsdagkvällen åkte vi till Stockholm, på fredagmorgon till Stockholms skärgård. Det var den bästa dagen ever.

När jag blir stor ska jag lära mig ta hand om det som är värt att ta hand om, alla dessa små guldkorn. Och jag ska lära mig att spara på dem.







RSS 2.0