TORSDAG.

Jag har så oerhört överväldigande tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Snälla någon gör något.

TISDAG.

Mycket nu. Det är mycket nu. Mycket som händer. Med många händer det mycket saker. Och det är så stressande. Att se någon som står en nära göra slut, vara ledsen och ingen tröst hjälper. Jag önskar du bröt benet istället. Då hade jag kunnat hämta saker åt dig, hjälpa dig att gå och handla och gett dig en panodil. Men nu finns det ingenting jag kan ge dig, för att något ska kännas bättre. Ingenting. Och det är för mycket.

Och Rutger fick veta igår att han inte alls är garanterad att han får ha kvar jobbet efter jul. Och vad gör vi då? Jag är så trött på att oroa mig. Så trött på pengar. För dom finns inte. Det är så mycket jävla skit som finns, men inte pengar. Så många saker.

Men idag. Idag är en bra dag. Bra skit. Jobba 07:00 till 16:00, hem, duscha, laga massa mat och frysa in, spela sims och städa lite tills Ruttan kommer hem. Vi pratade om igår att åka ner till Överum i mellan dagarna. Jag hoppas det blir så. Att han så småning om känner sig bekväm där. Att det lägger dig till sist. Det lägger sig till sist. Snart är det dags.

FREDAG.

Idag är det bra skit, det ända som felar är att Jen fyller år och jag inte är där. Jag hatar pengar idag.
Imorgon åker vi ner och hälsar på Nettan & Christer imorgon. Det sitter fint. Kostar no money, för vi har no money. God mat, får träffa alla igen. För jag SAKNAR Jenny&Niklas, Anders, Nettan, Christer, Isa, Ella&Cherry! Fan. Jag saknar huset, Överum, piazzan, epalean. Allt. Ge mig. NU.

Men det kan inte ens jämföras med hur mycket jag saknar Jenny. Och Göteborg. Floda. JENNY. Jag hoppas verkligen du får en underbar födelsedag, det är du värd. Det bara ska du ha.

Hoppas Hobbe kommer ikväll, för Ruttans skull. Personligen ska jag sysselsätta mig med att baka ett pepparkakshus hade jag tänkt. Sortera tvätt, städa lite och glutta på tv. No more, no less. Jag hoppas det blir en bra helg. Det borde det bli. Det blir en bra helg.

RSS 2.0