TORSDAG.

Jag är förkyld och det vägrar ge sig. Vafan är det här för jävla sätt egentligen? Pigg i huvudet och trött i kroppen. Att det är fredag imorrn är väl en tröst. ELLER INTE. För jag ska jobba då. OCH på lördag. Sen åker vi till mormor & morfar & co! Och på söndag ska jag göra något som jag kallar för INGENTING. Det ska bli så skönt. En dag ledigt och sen kör vi igen!
Hoppas Sofie kommer hem tidigt på Söndag så vi kan steeeka i solen. Kanske ta en road-trip till någon auktion eller marknad? Annars får jag ringa någon som vill äta glass med mig i solen.


Mmmm. Glass. Jag längtar till Bosses öppnar.

Jag är så förvirrad. Förresten så var helgen som va jättebra! Det va några dagar sen nu men den va nice. Ledig hela helgen! Och vi hade filmkväll, gick på krogen, åt middag, fumlade runt på alla möjliga ställen. Träffade Elin från jobbet också, hon va hemma hos oss och åt en märklig kyckling gryta och bjöd oss på vin! Väldans va trevligt det va! Jag hoppas det blir fler gånger och att jag inte skrämt iväg henne, eller att Björn med hans lustiga humor satt skräck i hennes värld. Hoho!

Från ytterligare en sak till en annan! jag saknar Daniéla idag. Solen sken och nu är det fan vår. Ingen mer snö. Och jag tänkte på Daniéla. På sjöstaden i El Stocholmo och på alla teckningar, örhängen och promenader. I kinda miss that.



Men linkan är inte så dumt ändå. När solen skiner.

FREDAG.

MIN BABY HAR FÅTT JOBB! Jag är så jävla glad för hans skull! För vår skull! Nu kommer allt gå så mycket lättare. Allt kommer bli så jävla mycket bättre. Jag är så stolt för att han stått ut i nästan 8 månader nu utan att ha ett jobb att gå till, att ha något att göra på dagarna. Och att han dessutom är världens underbaraste gör ju inte saken sämre.

Fet hajja! Han fick jobb på ett äldreboende och dom tyckte så mycket om honom så dom ville att han skulle börja direkt! Nästa vecka är första dagen. Han är inte ens klar med sin utbildning som undersköterska, och ändå vill dom anställa honom nu nu nu. Det är enbart för hans charm! Jag älskar dig så mycket, älskling.


Du är min luft.

ONSDAG.


Hårdrockare. De där små filurerna. Tror dom att det är okej att lukta sunk och aldrig klippa sig, att det i sig är en stil? Då kan A-lagarna klassas om som hårdrockare också. Och Jesus också för den delen. Hårdrock borde, enligt mig, enbart få talas om som en musikstil. Hur kan det vara en livsstil? Var är tanken, åsikten, moralen, idealen, budskapen? Att bara gå omkring med fula frissyrer, missfärgat hår med utväxt, kladdigt svart smink och lukta HUR FAN SOM HELST?

Upprörande. Mycket. Mycket upprörande.



Jag säger som pappa så många gånger har sagt:

- Klipp dig och skaffa dig ett jobb!

MÅNDAG.

Jag är så glad.
Rutger, Sofie, Melvin och Kasper är min familj. Jag har en alldeles egen nu. Mina egna bitches, and I can be yours. Som en luftbubbla jag kan flyta på när jag håller på att sjunka. Och ni finns alltid där. Jag älskar er så jag tror jag går sönder ibland. Vad hade världen varit utan er? Herregud. Jag tror aldrig jag kan lämna Linkping nu. Inte utan er.
Hujeda mig.


RSS 2.0