Vinn 3000 kronor med eniro.se

Jag har deltagit i en schysst tävling på http://vinn3000kr.feber.se/, gör det du med!

Min motivering till att jag skulle vinna:

Jag skulle dela presentkortet med mina vänner.
Men det som gör det så svårt att bestämma exakt
vad jag skulle köpa, är att eniro.se ger så många
uppslag för var och vad man kan tänkas köpa.
Det finns oändligt med möjligheter, och jag älskar det!
Därför ska jag vinna 3000 kr shopping.


Man kan tävla via Facebook, twitter och sin blogg. Det är väldigt enkelt och en schysst deal!


FREDAG.

Jag ÄLSKAR mitt liv.

Jag har precis fått veta att jag inte alls ska skriva högskoleprovet imorgon. För jag har anmält mig på studera.se och betalat 377 kronor till dom. Och jag skulle ha anmält mig på studera.nu och betalat något annat belopp, och fått en hem en kallelse. Men ingen kallelse har kommit.

Så jag ringde runt över land och rike, till studera.nu, till umeå universitet där dom administrerar (och för övrigt verkar jobba typ 3 pers enligt växeln...) och till Liu. Och på Liu fick jag prata med den första vettiga människan på en timme, som sa att det finns ett bluff-företag på studera.se som ligger i Lettland eller något sånt..

Och det är till det här bluff-företaget jag betalat 377 kronor för att få hem en grön övningsbok, i tron om att jag anmält mig till högskoleprovet. Tack!

TISDAG.

Jag har ett frodigt och blomstrande liv.
Jag kan skratta mig lycklig till söms, istället för att gråta.
Det finns inget som fattas mig.
Inget att sakna.
Att ångra eller avundas någon annan.

Det kan vara skryt men det är sant.
(Och jag tycker ordet frodigt är roligt. Tänk, bara en sån sak!)

TORSDAG.

Inatt drömde jag om att jag åt hur mycket blåfisk som helst! Jag åt säkert flera kilo i drömmen och sen spottade jag ut dom och la tillbaka dom i skålen. Sen eskalerade allt, jag åt blå fisk och spottade ut dom överallt! Det låg halvätna äckliga blåfiskar över hela lägenheten, hela jobbet..! Sen när jag vaknade mådde jag illa av allt socker, trodde jag. Och jag var så besviken på mig själv för jag har lovat mig själv att inte äta godis i "onödan". När jag ska äta godis ska det vara för att jag unnar mig, inte bara för att jag är uttråkad, lite små hungrig eller ledsen.

























ONSDAG.



Idag är en jobbig dag. Jag har sovit så konstigt och det var -5 när jag gick utanför dörren imorse. Jag har fått beröm på jobbet från vår uppdragsgivare. Han sa att jag gör ett jättebra jobb och att alla från deras sida är mycket nöjda med mig. Det uppskattas verkligen, jag blir gladare än många andra skulle ha blivit. Jag förverkligar mig själv genom sådan beröm. Men idag hjälper det inte. Ingenting biter. Når fram. Får kontakt.

Det går inte idag.


MÅNDAG.

Sunshine is a bitch. Som jag har saknat dig! Och idag är hilmen klarblå, solen värmer och träden brinner. Igår kom vi hem från en kryssning till Mariehamn. Det var längesen jag hade så roligt som det dygnet.
Vi åt gott, umgicks, snackade skit, dansade, drack öl.. Men bäst av allt var ändå Åland. Rutger var fast bestämd vid att han skulle gå av på Åland när båten la till runt 07 på morgonen. Alla andra hade gått och lagt sig, vi var dom ända två som gick iland.

Så stod vi där på Åland. Jag var full som ett hus och grät för att jag var så glad över att vara på Åland med Rutger. Så fånigt. Men jag är fortfarande lika stolt och lycklig.

Tack Rutger för Åland.
Tack familjen Hultberg för kryssningen.
Tack Sofie. Tack Mimmi. Tack Dan.

Tack för att ni finns.
Nu ska julen firas i Överum. Min lycka är oändlig.

RSS 2.0