TORSDAG.

Det finns massvis med saker att säga idag. Det bubblar i huvudet.
Det första är att Rut ska på anställningsintervju idag. Jag hoppas så mycket för hans skull. Och framför allt för hans skull, inte för pengarnas skull. Pengarna är såklart behövda, och det är irriterande att inte ha några. Men jag hoppas att det går bra och att han får jobba inom vikariebanken - för han skulle bli så lycklig då. Han skulle känna sig så behövd, uppskattad och efterlängtad. Och det är han värd, om någon! Han vill det här så mycket, och han om någon är värd att få vad han vill ha.

En annan sak att prata om är Styrbjörn! Vem heter så egentligen? Ja, alla som heter Styrbjörn heter ju uppenbarligen Styrbjörn.. men vem döper någon till något sånt? Det är det märkligaste namn jag kan komma på, som ändå är accepterat. Det är inte konstigt som Amadeus, men heller inte lika gubb-gulligt som Melker. Det är bara så... jag vet inte. Det känns liksom kämpigt, som att man har mycket att styra med och lite meckigt att heta Styrbjörn. Som att piss i motvind. Jag är fascinerad - eller vad det nu heter.

Och! En till sak att tänka på. Igår hade jag och Rut en flera timmar lång diskussion om könsroller och om män och kvinnor är lika mycket värda osv. Rut förespråkade att kvinnor är mer värda och att kvinnor borde tas om hand om mer, ex. inte få rycka ut i krig. Inte för att kvinnor inte klarar av det, utan för att kvinnor ska man vara rädd om. Dom är värda mer liksom. Jag förespråkade att alla är lika värda och att kvinnor inte är mer värdefulla än män. Det är liksom ingen risk att kvinnorna skulle ta slut, så vi behöver inte spara på dom direkt.
Själva ämnet är inte det intressanta, det jag är glad för är att vi tyckte olik - diskuterade - argumenterade - lyssnade - förstod varandra - och sen var det bra så. Det har typ aldrig hänt förut. Antingen så slutar vi diskutera för att det inte går utan att börja bråka, eller så börjar vi bråka.
Men det var så skönt att jag faktiskt inte tog illa upp (jag brukar göra det om Rut börjar hånar mina åsikter) - och för att Rut inte blev sur (han blir det för att jag inte ger mig och vill diskutera).
Det låter säkert konstigt, men jag trodde inte vi kunde komma varandra närmre men igår var det som att vi upptäckte ytterligare en sak vi har gemensamt.

Jag är glad iaf!

Kent – Vad två öron klarar


Uh. Nu har jag fått skriva av mig. Nu fortsätter jag lyssna på Kent och må bra. Hej påre!


MÅNDAG.

Du är mitt finaste, min bästa vän, min styrka och den viktigaste för mig. Jag har förstått nu att Du är den som verkligen står vid min sida - alltid. Jag är arg för att jag inte såg det förut - förlåt mig. Men nu förstår jag. Nu ser jag.

Tack för att du står ut med mig - trotts att jag är jag.
Du är det dyrbaraste jag har. Du kompletterar mig och jag mår aldrig dåligt när jag är med dig. Jag kan inte tänka mig någon mer osjälvisk och omtänksam person än dig.


TORSDAG.

Jag är en guldklimp, har jag fått höra idag.
Så nu satsar jag alla mina guldkorn och pärlor och andra värdigheter på det dyrbaraste jag har.

Det tar emot just nu. Är en jobbig period att gå igenom. Det är en lång uppförsbacke. Jag är redan trött. Men det ska gå. Ingen annan gör livet lättare för mig, så jag får försöka själv. Men det kommer gå för det måste.

Mer kvalité.

FREDAG.

Idag har det gått 7 dagar sen jag slutade röka.
Jag är mycket stolt. Mest för att jag ska vara det bara. Har jag hört.
Inte för att det är speciellt jobbigt eller någon större prestation. Jag saknar det kanske 1 gång om dagen, max. Inte mer än så. Alla andra gånger har det varit sjukt jobbigt. Jag har blivit ännu grinigare och jävligare och blivit deppig.

Nu känner jag mig snarare starkare och mer fokuserad. Mer målinriktad. Vet vad jag vill, hur jag ska ta mig dit och har koll på läget. Ingenting och ingen ska få komma i närheten av mig med sin negativa energi. Jag tänker inte riskera att smittas att bitterhet och gnäll.

- Nu behöver jag inte fokusera på att vara cool längre, nu ka jag fokusera på mig själv istället.


TISDAG.

Mitt 2011:

[ ] Vara rökfri i minst 3 månader.
[ ] Måla om hallen.
[ ] Åka till Riga.
[ ] Arbeta hårt.
[ ] Testa yoga.
[ ] Pierca mig.
[ ] Spara minst 200 kr i månaden.
[ ] Tatuera mig.
[ ] Ta semester.






2011 ska vi alla lyckas. It is meant to be.




note to self.

"men det där fixar ju du"

Det värmer så fint.

MÅNDAG.

2 dygn utan cigaretter.
120 kr rikare.


Dom säger att det tar 1 dygn för cigarett-gifterna (vad nu exakt det är) att gå ur kroppen. Så nu är jag helt (kan man kanske säga dubbelt så mycket, för det är 2 dygn) ren.

Nu väntar jag på att föryngras, få porlinshy, gå upp i vikt och upptäcka hur äckligt världen luktar.

Jag mår oförskämt bra. Det är mycket enklare än jag trott. Jag bryr mig knappt. Saknar det inte. Så jävla märkligt. Är det något som är fel? Röker jag i sömnen? Varför gråter jag inte okontrollerat och är hysterisk? Det kommer nog.


RSS 2.0